flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Місцевим судам міста Чернігова передано гуманітарну допомогу

23 квітня 2022, 15:14

Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Чернігівській області висловлює щиру вдячність судді Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області Грушковській Любові Юзефівні, суддям, керівництву та працівникам апарату суду, Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України у Вінницькій області, працівникам Жмеринської окружної прокуратури, адвокатам Жмеринки та іншим небайдужим жителям та волонтерам Жмеринщини, за ініціативи яких було організовано та передано гуманітарну допомогу для працівників місцевих судів міста Чернігова.

Окрему подяку висловлюємо волонтерам Олійнику Вадиму Вікторовичу та Шевчуку Роману Дмитровичу, які доставили допомогу в м. Чернігів.

За сприянням Територіального управління Державної судової адміністрації України у Чернігівській області гуманітарну допомогу передано працівникам Апеляційного, Господарського, Чернігівського окружного адміністративного судів, Деснянського та Новозаводського районних судів міста Чернігова, Чернігівського районного суду, а також працівникам самого територіального управління.