flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щорський районний суд під надійним захистом Служби судової охорони

09 лютого 2021, 11:04

Щорський районний суд відтепер під надійним захистом охоронців Феміди Чернігівщини

Сьогодні для Щорського районного суду Чернігівської області урочистий день - вперше за всю історію судової установи вона перейшла під надійну охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області.

До суду завітали начальник судових охоронців Чернігівщини полковник Служби Олександр Рибак, заступник начальника Олег Головешко та співробітники апарату управління.

Очільник охоронного відомства привітав колектив і голову суду Зою Олексіївну Шаповал з початком нового етапу у житті їхньої установи і вручив символічний пам'ятний знак.

- Сьогодні ми приїхали засвідчити нашу готовність докладати максимум зусиль аби кожен, будь-то працівник суду, або учасник судового процесу, почували себе у безпеці. Це головна задача Служби судової охорони, - звернувся до присутніх Олександр Рибак. - Нашому управлінню без малого рік. За цей час судові охоронці Чернігівщини довели свою спроможність забезпечувати надійний захист установ системи правосуддя. Співробітники судової гілки влади зі словами вдячності відзначають гідну професійну підготовку наших хлопців та дівчат. І констатують, що така служба є вкрай необхідною. Адже дотримання громадського порядку є одним з основоположних чинників для здійснення справедливого та неупередженого правосуддя. Тому вітаю вас - відсьогодні ви під нашою надійною охороною!

У свою чергу голова суду Зоя Шаповал підтвердила, що така високостатусна юридична особа, якою є Щорський районний суд, дійсно потребує професійного державного захисту.

- Впевнена, що ми знайдемо спільну мову і будемо конструктивно працювати, - підкреслила Зоя Шаповал.

За доброю традицією начальник судових охоронців вручив голові суду квіти.

На завершення співробітники теруправління продемонстрували екіпірування особового складу та засоби активної оборони, що перебувають на озброєнні Служби.

Щорський районний суд став дванадцятою установою системи правосуддя Чернігівщини, взятою під варту Служби судової охорони.