flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Менський районний суд Чернігівської області перейшов під захист Служби судової охорони

15 червня 2023, 10:04
14 червня 2023 року, Менський районний суд Чернігівської області перейшов під охорону співробітників Служби судової охорони.
 
Це вже 24 орган судової влади регіону, де громадський порядок забезпечуватимуть працівники Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області.
 
Заступник начальника територіального управління (з організації діяльності) Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Олег Головешко представив колективу суду співробітників Служби, які здійснюватимуть охорону судової останови, подякував за виказану довіру і коротко окреслив функціонал судових охоронців.
 
"Ми планомірно продовжуємо розширювати географію діяльності Служби. Менський районний суд - це перша в цьому році судова установа, яка перейшла під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області, - зауважив офіцер. - Наші співробітники пройшли серйозний конкурсний відбір, курс спеціалізації та стажування і готові застосовувати професійні вміння в інтересах безпеки судочинства і усіх громадян, які звертатимуться за послугами суду".
 
У свою чергу т.в.о. голови Менського районного суду Оксана Парфененко привітала співробітників Служби у суді.
"Ми радо приймаємо вас в колектив. Сподіваюсь, що це буде не просто співпраця, а ви станете повноправними членами нашої команди, і завдяки вам ми почуватимемось у цілковитій безпеці", - зазначила суддя.
 
На згадку про знакову подію охоронці Феміди вручили символічний знак.
 
Відомо, що справедливість та неупередженість правосуддя багато в чому залежить від спокійної атмосфери в суді. Особливо актуальним це стало в умовах воєнного часу. Від початку повномасштабного вторгнення особовий склад територіального управління  Служби судової охорони у Чернігівській області ні на мить не припиняв повноцінно виконувати службовий обов`язок по забезпеченню надійної охорони об'єктів системи правосуддя.
 
 
Джерело: https://court.gov.ua/press/news/1436985/